Prof. Dr. Tayfun Aybek

Dr. Tayfun Aybek 1967 Eskişehir doğumludur. Cerrahpaşa Tıp Fakültesini 1990 yılında bitirmiştir. Almanyanın Frankfurt kentinde Johann Wolfgang Goethe Üniversitesinde Uzmanlık ve Doçentlik yapan Aybek, halen TOBB ETÜ Üniversitesi, Tıp Fakültesi Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümünde Bölüm Başkanı olarak çalışmaktadır.

Korona mı ? Kalbimiz mi?

Bugün Dünya Kalp Günü ; Koronavirüs dolayısı ile acaba gerçekten kalbimize gerekli özeni gösteriyormuyuz ? Acaba Korona dan çekindiğimiz için kontrol ettirmiyormuyuz ? Hangisi daha önemli ?

Covid Sonrası “Normalleşme” ve Kalp Ameliyatlarımız

Her alanda hayatımızın akışını değiştiren Covid Pandemisi, sayılara baktığımızda etkisini kaybediyor. Bize çok şeyler öğretti ve gidiyor. Başta yaşlı insanlarımız olmak üzere, birçok kimseyi bizden kopardı. Dedelerini ve büyükannelerini, veda bile edemeden, kaybeden çocuklar için ünlü İspanyol Ressam Juan Lucena’nın çizdiği bu resim şu anki insanlığın yaşadığı trajediyi ne kadar güzel ifade ediyor...

TOBB ETÜ Kalp ve Damar Cerrahisi, Korona-Virüs Hasta Bilgilendirme Duyurusu

Çok Değerli Hastalarımız : TOBB ETÜ KVC Bölümü olarak, bizlerde ameliyat olmak isteyen ve ameliyat olup da şu an evlerinde olan hastalarımıza bilgilendirme yapma gereğini duyduk.

Prof. Dr. Tayfun Aybek
Sabit hat0850 532 6300
7/24 Destek+90 534 520 53 17 (Telegram)
E-postaProf. Dr. Tayfun Aybek E-posta adresi