Prof. Dr. Tayfun Aybek

Dr. Tayfun Aybek 1967 Eskişehir doğumludur. Cerrahpaşa Tıp Fakültesini 1990 yılında bitirmiştir. Almanyanın Frankfurt kentinde Johann Wolfgang Goethe Üniversitesinde Uzmanlık ve Doçentlik yapan Aybek, halen TOBB ETÜ Üniversitesi, Tıp Fakültesi Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümünde Bölüm Başkanı olarak çalışmaktadır.

Atipik TEVAR Olgusu

Olgu Sunumu Yüksek tansiyon ve serebrovasküler yetmezlik öyküsü olan 87 yaşında kadın hasta 10 gündür devam eden şiddetli göğüs ağrısı yakınması ile dış merkeze müracaat etmiş.

N-bütil siyanoakrilat (NBSA) - Yapıştırıcı kullanılarak yapılan varis ameliyatı nedir?

Bu yöntem hastalara genel anestezi almadan lokal anestezi uygulanarak uygulanan oldukça güvenli ve yeni bir varis ameliyatı imkanı sunmaktadır. Hastalar işlemden 15 dakika sonra yürüyerek evine taburcu olmakta, hatta ertesi gün gündelik iş ve ev hayatına kaldığı yerden devam edebilmektedir.

Prof. Dr. Tayfun Aybek
Cep0534 520 53 17