Prof. Dr. Tayfun Aybek

Dr. Tayfun Aybek 1967 Eskişehir doğumludur. Cerrahpaşa Tıp Fakültesini 1990 yılında bitirmiştir. Almanyanın Frankfurt kentinde Johann Wolfgang Goethe Üniversitesinde Uzmanlık ve Doçentlik yapan Aybek, halen TOBB ETÜ Üniversitesi, Tıp Fakültesi Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümünde Bölüm Başkanı olarak çalışmaktadır.

TOBB ETÜ Kalp ve Damar Cerrahisi, Korona-Virüs Hasta Bilgilendirme Duyurusu

Çok Değerli Hastalarımız : TOBB ETÜ KVC Bölümü olarak, bizlerde ameliyat olmak isteyen ve ameliyat olup da şu an evlerinde olan hastalarımıza bilgilendirme yapma gereğini duyduk.

Yaşam Enerjisi ve Biyolojik Yaş Ölçümü

Hasta olmayınca "sağlıklıyız" diyoruz. Ama gerçekte de öylemi ? Ne kadar sağlıklıyız onu ölçebiliyormuyuz ? İçimizde, organlarımızda, düşüncelerimizde neler var, çevremiz ve yaşanan olaylar bizleri nasıl etkiliyor ? Bunun ölçümünü nasıl yaparız ? Aslında kalbimiz bütün bunlardan ilk haberi olan organ olarak bize bazı şeyleri söylüyor. İşte 10 gr ağırlığında küçük bir çip, vücudumuzdan gelen sinyaller ile bize neler anlatabilir...

N-bütil siyanoakrilat (NBSA) - Yapıştırıcı kullanılarak yapılan varis ameliyatı nedir?

​Bu yöntem hastalara genel anestezi almadan lokal anestezi uygulanarak uygulanan oldukça güvenli ve yeni bir varis ameliyatı imkanı sunmaktadır. Hastalar işlemden 15 dakika sonra yürüyerek evine taburcu olmakta, hatta ertesi gün gündelik iş ve ev hayatına kaldığı yerden devam edebilmektedir.

Prof. Dr. Tayfun Aybek
Cep0534 520 53 17