TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun Tıp Bayramı Mesajı

“Ömürlerini insan sağlığına adayanların Bayramı’nı kutluyorum. Bir ülkenin sağlık konusundaki gelişmişliği, o ülke için en güzel medeniyet göstergesidir. İnsanı sağlıklı bir şekilde yaşatabilmek gayesiyle gece gündüz demeden çalışanlara her birimiz gönülden teşekkür borçluyuz. Türkiye’de modern tıp eğitiminin başlamasının yıldönümü olarak da kabul edilen 14 Mart Tıp Bayramı, bu teşekkürün ifadesi için en güzel vesiledir. Yıllar önce kurduğumuz TOBB ETÜ Hastanemiz de; camia olarak, bu alanda insan ve teknoloji gücüne yapılan yatırımlara atfettiğimiz önemin bir göstergesidir. İlk kurulduğu günkü gibi bugün de esas hedefi alanının en iyisi olabilmektir.

Bu anlamlı ve güzel gün vesilesiyle Türk iş dünyası adına, başta kıymetli doktorlarımız olmak üzere sektör çalışanlarına bir kez daha şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.”

Bu içerikle ilgili bir makale henüz eklenmemiştir.